13.

För ett tag sedan skrev jag i slutet i ett av mina inlägg att ni fick fråga mig någonting om ni ville, minns ni det? Ni fick fråga mig vad ni ville och jag lovade att jag skulle svara ärligt. Jag fick inte alls speciellt många frågor, men jag tänker i alla fall hålla vad jag lovat och svara på de få frågor jag faktiskt fick. 

Here it comes:

- Jag undrar vem du är. Jag bryr mig inte om vad du heter eller var du bor eller hur gammal du är för sådant är onödigt. Vem är du, på insidan?

"Vilken läskig fråga", var det första jag tänkte när jag läste din fråga. Men sedan tänkte jag att denna fråga är minst lika svår som läskig. Jag menar, hur lätt är det inte att rabbla upp vilken hår- ögon- hudfärg man har, vad man gör på fritiden och vilken maträtt man tycker bäst om? När det kommer till vem man faktiskt är på insidan så går det liksom inte att sätta ord eller ta på det lika lätt längre.

För att ge ett så ärligt svar som möjligt på din fråga så måste jag faktiskt svara att jag inte vet. I alla fall tills vidare.


- Det är så konstigt, för jag brukar vanligtvis ha tusen och åter tusen frågor att ställa till alla, men nu kommer jag inte på en enda. Fast jag vet att jag en dag kommer ha mina tusentals frågor, så jag hoppas att du fortfarande är villig att svara på dom då?

(Jag valde att svara på detta eftersom din mening innehöll ett frågetecken som avslut vilket gör det till en fråga.) Självklart är jag villig att svara på dina tusentals frågor när du finner dem, söta du!


- Vad är det finaste du vet?

Det här är en fråga som jag, och förmodligen även de flesta andra, skulle kunna ge ett svar på som är hur långt som helst. Men efter att ha tänkt lite så kom jag fram till att mitt svar är Anton. För han är så mycket mer än bara en pojkvän för mig. För mig representerar han allt som är vackert - från varje liten känsla till handling.


- Varifrån får du inspiration till dina texter, eller sitter allt i hjärtat?

Jag tror att det som ger mig inspiration är själva livet. Livet och allt vad det innebär -

avtryck
Postat av: Alex.

Även det här var fint, du kan verkligen formulera dig .

2010-10-24 @ 17:05:02
Postat av: Julia

Det var jag som ställde första frågan, och jag hade inte kunnat svarat bättre själv. Precis när jag skrivit frågan tänkte jag att det är nog inte så många som vet vilka de är, på insidan. De flesta hade väl svarat att "jag är en femtonårig tjej med långt blont hår som bor i stockholm." Vem bryr sig om det liksom? det är ju inte det som spelar någon roll, det är insidan som spelar roll.

2010-10-24 @ 17:11:07
URL: http://synasutanattverka.blogg.se/
Postat av: dominika

Åh.

2010-10-25 @ 20:56:48
URL: http://mygayfriendsam.blogspot.com
Postat av: matilda

åh. svaret på dom två sista frågorna<3 fyfan vad fint.

2010-10-26 @ 22:01:07
URL: http://somsnus.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åh. Dåligt av mig att jag missade din frågestund.

2010-10-27 @ 12:44:11
URL: http://fuckyeahskinnybitch.blogg.se/
Postat av: Kalle

skulle bli lite skraj om jag bad folk fråga nåt.. tror inte en enda hade frågat mig nåt. jag gillade första frågan massor :d

2010-10-29 @ 00:48:35
URL: http://kallenilsson.com
Postat av: julia

jag gillar din blogg med. önskar jag kunde uttrycka mig med text som du. för mig säger det bara stopp. fan liksom.

2010-10-31 @ 12:03:22
URL: http://myrocket.blogg.se/
Postat av: julia

du verkar vara en himla fin person.

2010-11-06 @ 17:45:12
URL: http://yourshadow.blogg.se/
Postat av: sara

vad ska man säga.

din blogg är väldigt fin,

precis som dina svar.

du vet vad du gör.

kram.

2010-11-14 @ 11:30:22
URL: http://baraensekund.blogg.se/
Postat av: h

det är galet hur fint du skriver.

2010-12-02 @ 10:35:04
Postat av: Ellen Lindberg

Det är precis vad jag tänkt göra, fina! :) Jag måste bara fundera lite på vad det ska stå, man har ju bara en chans, och skriver man fel får man ju börja om från början, haha! Skulle du kunna skicka ett litet meddelande på facebook med din adress och sådär? :)2010-12-03 @ 18:59:10
URL: http://lindbergellen.blogg.se/

lämna ett avtryck:

du kallas för:
kommer du tillbaka?

@:

dina ord: