28.

2011 11 14:
"Jag förstår inte riktigt vart Oktober tagit vägen men nu är det November och det är mörkt redan vid fyra på eftermiddagarna. Varje gång solen går ner blir jag lika fascinerad över hur vacker himlen blir. Luften är så kall, men himlen ser så varm ut. Det är nästan som om den glöder."

2011 11 18:
"Idag åker till Örebro och stannar ett par dagar för att umgås
med mamma, bror och lillasyster."


2011 11 20:
"Sitter i mammas mysiga lägenhet i Örebro. Bakar muffins med chokladfrosting som jag ska ta med mig hem imorgon till min finaste, det är nämligen hans favoriter. Imorgon är det tre och ett halvt år sedan det blev vi. 
Så himla fint ♥"

2011 11 23:
"För ett par veckor sedan blev jag skriven som tim-vikarie på de förskolor som finns i denna lilla stad där jag bor och fick igår jobba för första gången. Idag jobbade jag igen och jag trivs redan jättebra! Barnen är så söta och jag älskar att höra på deras kloka funderingar och uttalanden. Ibland tror jag verkligen världen skulle vara en så mycket bättre plats om barn fick styra och ställa istället."

(Ett litet urval av noteringar jag gjort de senaste dagarna. Mest bara för att visa att jag lever, eller någonting. Hoppas ni har det fint! Puss.)